fredag 4. november 2011

Smells so good.

Produktene fra Durance er en stor hit hos oss. De flyr like fort ut av butikken som de kom inn. Noe som er veldig forståelig, jeg er en super fan av disse produktene selv.

Fantastisk gode duftlys.
Jeg er storforbruker av disse, og har alltid et tent i stuen på kveldstid.
179,-

Utvalget hos oss er uendelig...
Vi har også fått inn gode juledufter.
.
Duftlysene til Durance er håndlaget, og har en nydelig aroma sammensatt av duftmakerene i Grasse. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett. Brennertiden er ca 40 timer.
Av hensyn til miljøet bruker ikke Durance bly i sine lys. Blyet blir vanligvis plassert i bunnen av lyset slik at veken blir holdt på plass. Durance har valgt å putte veken ned i glasset for hånd. Noe som gjør at det kan ligger igjen et lite lag stearin i bunnen av glasset når lyset er brent ned.

Jeg elsker duften av nyvasket tøy.
Spesielt når jeg har klesvask og tøymykner fra Durance!
179,-

Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provence. Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbar. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Såpen er ikke tilsatt fosfat og den er effektiv mot flekker. Passer både til maskinvask, håndvask og kan brukes på ull og silke. Etterlater en mild duft av blomster dannet av deres egen duftmaker i Grasse, Provence. Dette gir tøyet en frisk duft av sommer.

Lavendel og Lime Blossom, dufter herlig og akkurat passe mengde.

Ingen slår håndsåpene og kremene fra Durance.
Disse kan man ikke være foruten!
Såpe 129,- Krem 219,-

Marseille flytende såpe blir laget på gammelt, tradisjonelt, fransk vis. Såpebasens hovedingredienser er vegetabilske oljer som olivenolje og kokosnøttolje. Durance har beriket sine Marseille såper med eteriske oljer fra rose, lavendel, appelsin, fiken og verbena. Disse duftene er tradisjonelle dufter fra parfymemakerene Grasse (Provence). Såpen inneholder naturlig glyserin som gjør den spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud, samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbalanse.
Såpen rengjør huden skånsomt og etterlater en frisk og ren duft. Bruk den gjerne som flekkfjerner, vask av baby-tøy, og til ull og silke. 95% naturlige ingredienser og 95% biologisk nedbrytbar.

Vi har farger og dufter som passer inn i etthvert hjem!

Marseille håndkrem fra Durance er en lett og nærende krem som virker beskyttende og pleiende på hendene. Kremen inneholder fuktighetsgivende vegetabilske oljer og trekker lett inn i huden. Inneholdet av eteriske oljer fra Durance sin egen parfymør i Grasse (Provence), gir huden en delikat duft.
95% naturlige ingredienser
95% biologisk nedbrytbar
 
Marseille produktene er paraben og phenoxyethanol fri, og er ikke testet på dyr.
God helg ønskes alle, og VELKOMMEN til en hyggelig handel hos oss<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar