torsdag 3. mars 2011

Durance

På tirsdag fikk vi inn flere esker med Durance, fantastiske podukter som flyr ut av butikken. Makes me happy!
Såpen  er mild og duftene myke - beriket med vegetabilske oljer. Såpen er speseilt fin for sensitiv hud da den inneholder vegetabilsk glyserin.
Håndkremen er laget på en base av vegetabliske oljer for å beskytte og gi næring til tørr og sprukken hud. Den gir hendene dine en frisk følelse og en mild duft.
Alle produktene er uten mineraloljer, parabener og phenoxythanol.Duftlysene er håndlaget, og gir en nydelig aroma blandet sammen av duftmakerne i Grasse.
Durance bruker ikke bly i sine lys. Blyet blir vanligvis plassert i bunnen av lyset slik at veken blir holdt på plass, dette gjør at lyset vil kunne brenne helt ned til bunnen. Durance har valgt å ikke bruke bly pga. helsemessige og miljømessige årsaker. På grunn av dette vil det alltid ligge igjen et lite lag i bunnen av glasset når lyset er brent opp, samtidig gjør dette at lysene må håndlages. De kommer i lekre glass med en dekorativ etikett og brenner i ca 40 timer.


Durance har basert husproduktene sine på gamle, tradisjonelle oppskrifter og dufter fra Provence.
Klesvask og tøymykner er tilsatt en patentert formula som fjerner midd ved lav vasketemperatur. Produktene gir myke tekstiler med et hint av Provence.


Priser fra 130 - 220,-  
Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar