fredag 11. mai 2012

Arm candy

Smykkene fra Lea's Verden går like fort ut av butikken som de kommer inn. Nå har de kommet i fine sukkertøy farger. Som sagt tidligere er alle armbåndene laget av sten, og hver enkelt sten har sin betydning.

ROSA! Det er aldri feil på min arm.
Dette er en JADE sten.
Jade stimulerer tankene, og gir følelsesmessig balanse. Er tankemessig beroligende,styrker modenhet, visdom, rettferdighet, realisme, hell i kjærlighetsforhold og holder negativitet på avstand.
Jade er lykkesten for Fisk, Vekt, Jomfru og Kreps.


Den rosa er en JADE, og den beige er en JASPIS.
Jaspis er gresk og betyr flekket snø. Jaspis = helse, healing, beskyttelse og skjønnhet. Jaspis stenen befrir oss fra skyldfølelse, og hjelper oss til å bli mer ansvarsbevisst. Den er beskyttende og symbol på kjærlighet.
Jaspis er lykkesten for Jomfru, Vekt, Kreps, Løve, Skorpion og Steinbukk.

Disse er begge JADE sten.

Disse er også en JADE sten.

Den mørkeste blå stenen er er BLÅ LAPIS.
Lapis er fyrstenes stein, og har vært symbolet på makt og rikdom siden tidenes morgen. Steinens dypblå farge med gullglimt symboliserer nattehimmelen med stjerner. Lapis gir styrke, handlekraft og sunnhet, den harmonerer hjertet og sinnet.
Lapis er lykkestein for Skytten.

Den lyseste stenen er BLÅ KORALL.
Korall finnes i flere farger. Den symboliserer livskraft. Korall fremmer mot og visdom. Den balanserer og beroliger. Den styrker personligheten. Korall fremmer optimisme, konsentrasjon og ro. Plasser en korall under puten for god søvn. Korall assosieres med kjærlighet og lykke og er en beskyttelsessten. Korall er en hellig sten. Den har med seg kraft fra havet. Korall er en lykkesten for Tyr, Kreps, Vekt og Fisk.

Denne stenen har navn TURKIS.
Turkis er en vennskapsstein!
Steinen har en beroligende innvirkning på kroppen, den styrker og fornyer vår energi. Turkis assosieres med mot, indre styrke og kjærlighet. Turkis gir balanse og selvbevissthet. Turkisen er ettertraktet for sin farge og energi.
Turkis er lykkestein for Skytten.

Disse er også en TURKIS sten.

Disse er også en TURKIS sten.

Med en veldig fin pris på 299,- er disse smykkene supre vennine gaver, til mor, søster eller tante.
Vi har troen på Lea's Verden, og er veldig stolte av å selge disse fine smykkene i vår butikk.

GOD HELG VAKRE LESERE!
<3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar